10+

jaar

65+

projecten

100+

winkels

100%

lokaal

Verzamel historie van uw plaats!

In dit promotieconcept kunnen uw klanten afbeeldingen van de historie en/of bijzonderheden van hun eigen dorp/stad/regio verzamelen. Uiteraard kan dit in een speciaal voor uw actie ontworpen verzamelalbum. U verstrekt sets met stickers of kaarten gratis bij de boodschappen in uw winkel en u maakt iedereen die trots is op de eigen plaats blij met deze unieke lokale promotie. Tomorrow zorgt uiteraard voor de uitvoering van de gehele promotie.

Met een historische spaaractie speelt u op een speelse manier in op de vaak rijke geschiedenis van een dorp, stad of regio. In samenwerking met een historische vereniging en andere inwoners worden de onderwerpen en beelden verzameld. Ook u als retailer kunt uiteraard belangrijke input leveren voor onderwerpen. Gebouwen, locaties, verenigingen, mensen en bedrijven: ze worden allemaal meegenomen in dit concept. We denken graag mee om de actie zo groots mogelijk van start te laten gaan, zoals met bijvoorbeeld een historisch promotiefilmpje. Je merkt hierdoor vaak dat de actie al ver voor de startdatum gaat leven!

NIEUW: milieuvriendelijk stickerpack

De stickers worden, afhankelijk van de situatie, verpakt per 2, 3 of 4 in een set en weggegeven bij een bepaald bestedingsbedrag. Deze stickers worden vanaf heden in een milieuvriendelijke verpakking geleverd, zonder plastic! Om de kaarten te kunnen verzamelen, ontwerpt en levert Tomorrow een prachtig hardcover verzamelalbum. Met advertenties, leaflets en POS materiaal wordt de consument geprikkeld om aan de spaaractie deel te nemen. Huis-aan-huis verspreiding geeft de start van de actie tot slot een flinke boost. Uiteraard wordt ook deze ondersteuning door Tomorrow verzorgd.

Acties met historische albums worden door klanten zeer gewaardeerd en zijn momenteel erg hot in Nederland. Naast veel publiciteit wordt met deze actie, naast nieuwe klanten, ook een behoorlijke omzetstijging gerealiseerd. We praten u dan ook graag bij over de mogelijkheden bij u in de buurt!

De voordelen van Verzamel Historie

Grote doelgroep

Zowel jong als oud spaart graag mee aan deze actie, waardoor een heel groot deel van de klanten mee spaart.

Verspreiding

Om de actie een nog grotere boost te geven, adviseren wij om de actie middels een huis-aan-huis verspreiding aan te kondigen. Wij helpen u met het gereedmaken van een flyer- of een albumverspreiding.

Duurzaamheid

Doordat wij papieren verpakkingsmaterialen gebruiken minimaliseren wij het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal.

Zij gingen u voor!

Onze acties worden vaak op een originele en creatieve manier afgetrapt. De Historische acties lenen zich hier perfect voor, kijk onder andere maar naar het voorbeeld van de PLUS in Middelharnis!

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met lokale marketing?

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag aan lokaal succes! Heeft u een directe vraag, of bent u uw lokale opties aan het verkennen, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. We staan voor u klaar, of het nu gaat om het uitwerken van een concept of het uitvoeren van uw lokale opdracht!

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2022