10+

jaar

1600+

clubs

700+

winkels

100%

lokaal

Sportplaatjes sparen, van alle tijden!

MyClubStars is de conceptnaam voor de overbekende sportplaatjes van Tomorrow. Al meer dan 10 jaar lang een bewezen succes en ook anno 2023 nog altijd razend populair bij de leden en fans van lokale deelnemende clubs. De succesfactor zit voornamelijk in het lokale karakter.

Wat in 2009 op kleine schaal begon bij twee kleine dorpswinkels, is in de jaren erna uitgegroeid tot een succesvol en compleet promotieconcept. Door de leden van de plaatselijke sportclubs de ‘helden’ van de actie te maken, ontstaat bij iedere actie weer een lokale hype die vele huishoudens naar de actievoerende winkels trekt. Wat ooit met voetbal begon, is inmiddels al met evenveel succes opgezet voor andere sporten als hockey, handbal, volleybal, korfbal, basketbal, gymnastiek, waterpolo, honkbal en rugby.

Tomorrow mag zich na ruim 10 jaar en honderden acties met recht een specialist op dit gebied noemen. Onze aanpak kenmerkt zich door drie belangrijke elementen:

Anno 2021 is het concept actueler en completer dan ooit:

De clubs en de leden hunkeren na het lange stil liggen van de competities weer naar het verenigingsleven. Met een sportplaatjesactie van MyClubStars kunt u als ondernemer hier perfect op inspelen!

De voordelen van MyClubStars

Webshop

Op maat gemaakte webshop waar leden gepersonaliseerde merchandise kunnen bestellen.

Personalisatie

Gepersonaliseerde cover voor ieder gefotografeerd lid.

Duurzaamheid

Doordat wij papieren verpakkingsmaterialen gebruiken minimaliseren wij het gebruik van plastic verpakkingsmateriaal.

Zij gingen u voor!

Onze acties worden vaak op een originele en creatieve manier afgetrapt. Zo ook de sportplaatjesactie bij de Jumbo in Putte, waar verschillende lokale clubs aan deelnamen. Kijk hieronder voor het resultaat!

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met lokale marketing?

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag aan lokaal succes! Heeft u een directe vraag, of bent u uw lokale opties aan het verkennen, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. We staan voor u klaar, of het nu gaat om het uitwerken van een concept of het uitvoeren van uw lokale opdracht!

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2022