5+

jaar

350+

clubs

50+

winkels

100%

lokaal

Sparen voor gepersonaliseerde clubartikelen!

We kunnen ons voorstellen dat u de band met lokale sportclubs en sportscholen wilt versterken, door een vervolg op een sportplaatjesactie of juist door een geheel nieuwe actie in te zetten. Met ons concept MyClubStore bieden wij u deze kans. De leden kunnen namelijk sparen voor gratis gepersonaliseerde sportartikelen, die in een op maat gemaakte webshop besteld kunnen worden. Doordat er geen fotografie benodigd is, kan deze actie relatief eenvoudig opgezet worden zonder dat het u en de verenigingen veel inspanning kost. Een
win-win situatie voor iedereen!

Bijkomend voordeel van dit concept is dat juist de kleinere verenigingen en sportscholen ook mee kunnen doen aan de actie, zodat de band met alle verenigingen lokaal versterkt wordt.

De uitvoering is eenvoudig. Bij een vast bedrag aan boodschappen ontvangt de klant een zegel, welke geplakt kan worden in het clubspaarboekje waarin de spaarkaarten voor de artikelen zitten. Met een volle spaarkaart kan in de MyClubStore webshop het gratis artikel besteld worden, bedrukt met eigen naam en clublogo. Aan het eind van de actie organiseren wij, in samenspraak met u als winkelier, de uitgifte op een speciale locatie.

Doordat wij alle specialismes in huis hebben, zijn we in staat deze actie van A tot Z voor u uit te voeren. Denk hierbij aan het ontwerpen van alle spaarartikelen, opmaak van POS materialen, ontwikkeling van de webshop en de levering van de bedrukte artikelen.

De voordelen van MyClubStore

Laagdrempelig

Voor deze actie is geen fotografie benodigd, waardoor het weinig werk voor zowel u als voor de clubs kost.

Gepersonaliseerd

Alle producten waarvoor tijdens de actie gespaard kan worden, kunnen door de klant in de webshop gepersonaliseerd worden.

Uitgifte moment

Aan het einde van de actie wordt een speciaal uitgifte moment georganiseerd, waar de klanten hun bestelde producten op kunnen halen.

Zij gingen u voor!

Bij Jumbo Harald & Ilse van Beek in Panningen was de MyClubStore actie een enorm succes. Het ophaalmoment was eigenlijk een groot feest, waar van de voorbereidingen zelfs een vlog is gemaakt.

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met lokale marketing?

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag aan lokaal succes! Heeft u een directe vraag, of bent u uw lokale opties aan het verkennen, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. We staan voor u klaar, of het nu gaat om het uitwerken van een concept of het uitvoeren van uw lokale opdracht!

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2022