Partners binnen Local Loyalty Group

Sinds 2021 is Tomorrow onderdeel van Local Loyalty Group. Dit is een club van 5 bedrijven die veel ervaring, kennis en kunde hebben opgebouwd binnen de supermarktbranche. Deze kracht hebben wij gebundeld om zelfstandige ondernemers binnen de retail te kunnen ondersteunen met een passend lokaal marketingplan voor hun unieke winkel. De bedrijven binnen deze groep zijn: Detail4Retail, Localty, Tomorrow, Tobe Sales en the mountain fox. Ieder met zijn eigen expertise maakt de combinatie een sterke propositie binnen de supermarktbranche. Meer weten over LLG? Klik dan op de button hieronder.

Lees meer over Local Loyalty Group

Vacatures

Aangezien we onderdeel zijn van de Local Loyalty Group, hebben we ook onze vacatures samengebundeld. Ben jij een enthousiaste harde werker? Dan kun je natuurlijk altijd even kijken naar de vacatures op de website van LLG. Klik op de link hieronder en vind de leukste vacatures!

Werken bij LLG

Benieuwd of we ook u kunnen helpen met lokale marketing?

Met onze jarenlange ervaring helpen we u graag aan lokaal succes! Heeft u een directe vraag, of bent u uw lokale opties aan het verkennen, dan kunt u altijd bij ons aankloppen. We staan voor u klaar, of het nu gaat om het uitwerken van een concept of het uitvoeren van uw lokale opdracht!

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2022