We zijn verhuisd!

Nieuws | 1 september 2021

Na een aantal maanden wachten is het nu toch echt zover… Vanaf deze week zijn we officieel vanuit ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam verhuisd naar Breda! We hebben ons prachtige kantoor leeggeruimd en afscheid genomen met een lach en een traan. Nu gaan we in Breda aan de slag, met onze nieuwe collega’s van Detail4Retail erbij!

Lees meer

Duurzame stickerpacks

Nieuws | 5 augustus 2021

Ook bij Tomorrow vinden we het steeds belangrijker om na te denken over duurzame oplossingen voor onze producten. Zo werden onze flowpacks altijd in plastic verpakt, maar werden ook onze huis-aan-huis flyers in plastic geseald. Dit heeft ons doen besluiten om de overstap te maken van plastic flowpacks naar duurzame stickerpacks. Hierdoor biedt Tomorrow nu standaard een duurzame uitvoering van hoge kwaliteit die zowel door de klant op de winkelvloer als ondernemers erg wordt gewaardeerd. 

Lees meer

Tomorrow en Localty overgenomen door Detail4Retail

Nieuws | 07 juli 2021

Op 28 mei jl. heeft Detail4Retail Company de aandelen overgenomen van Goodfield Management. Detail4Retail, Tomorrow en Localty blijven in de markt opereren onder hun eigen namen en kunnen als groep voor iedere klant een compleet lokaal promotieplan opzetten en uitvoeren. Samen werken de drie entiteiten onder de vlag van Local Loyalty Group.

Lees meer

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2021