Nieuw binnen de Local Loyalty Group: de SuperFan App!

Nieuws | 19 april 2022

Het is eindelijk zover, we mogen het van de dagen roepen:
onze nieuwe SuperFan App is live! #feestje De afgelopen tijd zijn we met ons team van developers aan de slag gegaan om een prachtig nieuwe app te ontwikkelen, specifiek gericht op de lokale ondernemer. Met deze app kunnen onze klanten hun eigen unieke app content aanbieden aan hun klanten.

Lees meer

Verzamelwoede in het hoge Noorden

Nieuws | 13 januari 2022

De populariteit van de historische acties reikt ook tot in het "Hoge Noorden". Zo is in Drachten de actie "Drachten Historisch" van start gegaan bij de lokale Jumbo. De rijke historie zorgt ervoor dat het boek uit 175 plaatjes bestaat, wat met alle aanvullende teksten en prachtige foto's resulteert in een leerzaam naslagwerk.

Lees meer

Feestje in Etten-Leur!

Nieuws | 5 januari 2022

Woensdag 5 januari is er in Etten-Leur een historische spaaractie van start gegaan. Bij de twee Jumbo’s aldaar kunnen klanten t/m 1 maart sparen voor een compleet album vol historische feiten over de plaats. Dit album bevat naast interessante weetjes over het ontstaan van Etten-Leur vooral veel nostalgisch beeldmateriaal.

Lees meer

Verschillende acties van start in Duitsland

Nieuws | 1 november 2021

Ook in Duitsland zijn we actief met onze acties, zij het soms in een iets ander jasje. Een mooi voorbeeld hiervan is de spaaractie bij REWE Hundertmark in Kaisersesch. Geen lokale voetballers of hockeyers deze keer op de stickers, nu staan juist de verschillende
brandweerkorpsen centraal in deze actie!

Lees meer

Lokale promotie met Almere City

Nieuws | 4 oktober 2021

Almere City en Albert Heijn presenteren in samenwerking met ons bedrijf het enige echte stickerverzamelalbum van Almere City. Supporters kunnen voetbalplaatjes sparen van spelers, clubiconen,
historische en mooie momenten van Almere City. De verzamelactie gaat maandag 4 oktober van start. De plaatjes zijn vanaf dat moment verkrijgbaar bij de 12 Albert Heijn filialen in de stad.

Lees meer

MyClubStore acties van start in Nootdorp en Scheveningen

Nieuws | 22 september 2021

Jumbo Steendam Nootdorp en Jumbo Koornneef Scheveningen zijn onlangs gestart met een MyClubStore actie! Gedurende 7 of acht weken ontvangen de clubleden en andere geïnteresseerden bij iedere €10,- aan boodschappen een zegel, welke ze in het spaarboekje van hun club kunnen plakken. Zodra het gewenste artikel bij elkaar is gespaard, kan deze besteld én gepersonaliseerd worden! 

Lees meer

50 jaar FC Groningen!

Nieuws | 15 september 2021

FC Groningen en Jumbo presenteren het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’. Supporters kunnen voetbalplaatjes sparen van spelers, clubiconen, historische  en mooie momenten van de Trots van het Noorden. De verzamelactie is op woensdag 15 september van start gegaan bij maar liefst 28 Jumbo-supermarkten in de stad en regio. 

Lees meer

We zijn verhuisd!

Nieuws | 1 september 2021

Na een aantal maanden wachten is het nu toch echt zover… Vanaf deze week zijn we officieel vanuit ons kantoor aan de Westblaak in Rotterdam verhuisd naar Breda! We hebben ons prachtige kantoor leeggeruimd en afscheid genomen met een lach en een traan. Nu gaan we in Breda aan de slag, met onze nieuwe collega’s van Detail4Retail erbij!

Lees meer

Duurzame stickerpacks

Nieuws | 5 augustus 2021

Ook bij Tomorrow vinden we het steeds belangrijker om na te denken over duurzame oplossingen voor onze producten. Zo werden onze flowpacks altijd in plastic verpakt, maar werden ook onze huis-aan-huis flyers in plastic geseald. Dit heeft ons doen besluiten om de overstap te maken van plastic flowpacks naar duurzame stickerpacks. Hierdoor biedt Tomorrow nu standaard een duurzame uitvoering van hoge kwaliteit die zowel door de klant op de winkelvloer als ondernemers erg wordt gewaardeerd. 

Lees meer

Tomorrow en Localty overgenomen door Detail4Retail

Nieuws | 7 juli 2021

Op 28 mei jl. heeft Detail4Retail Company de aandelen overgenomen van Goodfield Management. Detail4Retail, Tomorrow en Localty blijven in de markt opereren onder hun eigen namen en kunnen als groep voor iedere klant een compleet lokaal promotieplan opzetten en uitvoeren. Samen werken de drie entiteiten onder de vlag van Local Loyalty Group.

Lees meer

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2021