50 jaar FC Groningen!

Nieuws | 15 september 2021

Geschreven door Maarten van den Branden

FC Groningen en Jumbo presenteren het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’. Supporters kunnen voetbalplaatjes sparen van spelers, clubiconen, historische  en mooie momenten van de Trots van het Noorden. De verzamelactie is op woensdag 15 september van start gegaan bij maar liefst 28 Jumbo-supermarkten in de stad en regio. 

Het verzamelalbum ‘50 jaar FC Groningen’ is uiteraard bedoeld voor iedereen die de club een warm hart toedraagt. In dit unieke verzamelalbum zijn veel herinneringen en topspelers in de historie van de FC te verzamelen. In samenwerking met Tomorrow en Jumbo/Maripaan Groep is dit prachtige album gemaakt. 

Het verzamelalbum is onderverdeeld in verschillende categorieën en bestaat uit liefst 400 plaatjes. Zo is er een onderdeel volledig gewijd aan spelers uit de FC Groningen Opleiding die zijn doorgebroken in het betaalde voetbal. Hiernaast zijn bijvoorbeeld alle FC’ers die ooit benoemd zijn tot ‘Speler van het jaar’ te sparen. Mooie herinneringen kunnen opgehaald worden met dit spaaralbum met bijvoorbeeld de plaatjes over de gewonnen bekerfinale uit 2015 en de Europese avonturen van de FC. 

De voetbalplaatjes zijn te verkrijgen bij 28 Jumbo-supermarkten in de regio. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangt de klant een setje plaatjes. Ook zijn er extra plaatjes te verkrijgen bij verschillende actieproducten. De spaaractie loopt van woensdag 15 september tot en met dinsdag 9 november. Tomorrow heeft ter gelegenheid van de actie ook de site www.mijngroningenplaatje.nl  geactiveerd. Spaarders kunnen hier ook hun eigen FC Groningen-plaatje bestellen, die ze daarna in hun verzamelalbum kunnen plakken. Een unieke en blijvende herinnering aan de actie! 

Al met al zijn we trots op dit unieke album ter ere van een unieke mijlpaal van de club. Eens te meer een prachtig voorbeeld van een lokale promotie, waar we met veel plezier aan gewerkt hebben.

Terug

Tomorrow is een handelsnaam van Goodfield Management B.V.

© Tomorrow Local Promotion Services - 2021